Empresa

ESTRALLS com a taller comença a funcionar al hivern de 1989 a Canet de Mar. Està format bàsicament per: VADÓ MUNRABÀ, vitraller, tècnic superior en arts aplicades i oficis artístic amb les especialitats de vitralls, tècniques pictòriques i pintura mural, en el taller fa les funcions de dissenyador i decorador mufler; MIQUEL ÀNGEL LORENCIO, artesà especialitzat en les tècniques tradicionals del vitrall i la restauració, en el taller fa les funcions de tallador, emplomador, gestió econòmica general i representant i LAURA MUNRABÀ, Graduada en Conservació-Restauració de Béns Culturals, Gestoria de Patrimoni Cultural i Artesana Vitrallera. Hi ha puntualment la col·laboració d’altres professionals com decoradors, arquitectes, artistes i tècnics. Tots els treballs els fem amb la màxima professionalitat, amb els mitjans i col·laboradors mes moderns i seriosos, sense oblidar mai el nostre origen com artesans tradicionals. 

Garantim que tots els dissenys nostres són originals, que no es repetiran mai i que estan pensats expressament tenint molt en compte la comanda del client. Ens adaptem a qualsevol idea o projecte amb la màxima fidelitat. Segons el disseny i la tècnica emprada, ens podem adaptar a qualsevol pressupost.

No cobrem res pels projectes - pressupostos ni pels viatges que fem si son dintre de les comarques properes a Canet de Mar (el Maresme).Hi ha la possibilitat de efectuar la comanda a través del nostre correu electrònic vitrallscanet@gmail.com i de seguir tota la operació amb aquest sistema, sense visitar el domicili, si aquest és lluny o ho desitja el client. Una vegada confeccionat el vitrall el podem enviar amb el cost del transport a càrrec del client. Pels vitralls, en general, cobrem el 40% en el moment de confirmar el projecte i la resta en acabar la feina.

Des de 2020 el taller de vitralls: ESTRALLS, s'ha fusionat amb el taller de restauració de Bens Culturals: LES QUATRE-GATES. lesquatregates@gmail.com